Online verkoop start op 10 april

4 april '19

We hebben goed nieuws te vertellen over de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa's van Parkeiland. Op woensdag 10 april start de online verkoop. Zet deze datum snel in je aganda! Noteer daarnaast ook de informatieavond van woensdag 17 april. Zien we je daar?

Kom naar de informatiebijeenkomst

Op woensdag 17 april organiseren we een informatiebijeenkomst over de woningen van Parkeiland. Tijdens deze bijeenkomst heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook zal er voor hypotheekadvies een adviseur van de Rabobank Regio Den Haag aanwezig zijn. De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur bij Restaurant de Sniep in Zoetermeer.

Sniep
Riet

Woning(en) aan favorieten toegevoegd?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt nu al in je favorietenoverzicht binnen je Mijn Eigen Huis account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account en is vanaf woensdag 10 april rond 17.00 uur mogelijk. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met dinsdag 23 april 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Verkoopprocedure en financiële check

Lees voor meer informatie over de start verkoop van Parkeiland de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, de financiële check, toewijzen en tekenafspraken goed door! Zo ben je straks helemaal op de hoogte en klaar om jouw droomwoning te kopen.