Maak kennis met Parkeiland

24 april '18

In het laatste kwartaal van 2018 gaan de 13 woningen van Parkeiland in verkoop. In dit chique nieuwbouwproject komen 4 twee-onder-een-kapwoningen en 9 vrijstaande villa's. Je woont hier straks schitterend op het al bestaande Parkeiland.

Vogelvlucht Parkeiland

Voorlopig ontwerp

Het definitieve ontwerp van de 4 2-onder-1-kapwoningen en 9 vrijstaande villa’s wordt binnenkort vastgesteld. De stijl is al wel bekend. De laatste kavels op het Parkeiland worden straks gesierd door landelijke tweekappers en vrijstaande villa’s waarbij gebruikt wordt gemaakt van veel natuurlijke materialen. De architectuur is heel afwisselend en wordt gekenmerkt door vormen en kleuren die heel harmonieus zijn. De woningen vormen samen een zeer chic, hoogwaardig geheel.

>> Bekijk de schetstekeningen van de woningen

Bereid je voor op de start verkoop

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen in Parkeiland? Zorg er dan voor dat je straks goed voorbereid bent op de start van de verkoop. De inschrijving voor deze woningen vindt namelijk online plaats. Maak hiervoor nu alvast een persoonlijk account aan. Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop start.