Nu ook de interieurimpressies gereed!

1 april '19

Eerder lieten we je de exterieurimpressies van de woningen van Parkeiland al zien. Hierdoor ben je natuurlijk ontzettend nieuwsgierig geworden naar de binnenkant van de woningen. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur. Kijk je mee?

image alt

Het kloppend hart van jouw droomwoning

De keuken is al tijden niet meer alleen de plek waar het eten gekookt wordt. Het wordt met recht het kloppend hart van het huis genoemd. De kinderen doen er hun huiswerk aan de grote eettafel, vrienden komen langs voor uitgebreide diners en het is de plek waar je gezin iedere dag weer samenkomt. Op zondagochtend geniet je aan de lange eettafel van een ontbijtje. Met een slimme indeling, prachtige details een fijne grote ramen, wordt de keuken gegarandeerd de plek waar jullie de meeste tijd doorbrengen. Zie jij jezelf al zitten?

image alt

Met openslaande deuren de tuin in

Naast de keuken is ook de woonkamer een belangrijke ruimte in jouw droomwoning. Groot genoeg voor een speelse hoekbank waar je met het hele gezin tv kijkt. Of natuurlijk in je eentje languit op de bank met popcorn en een filmpje. De hoge ramen en openslaande deuren naar de tuin zorgen voor natuurlijke lichtinval en geven een gevoel van ruimtelijkheid. De fijne tuin zorgt in de zomer voor ontspanning en natuurlijk dat je heerlijk buiten leeft. Wat een luxe!

Ook hier wonen?

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Maak dan snel een Mijn Eigen Huis account aan en geef aan welk bouwnummer jouw voorkeur heeft. Zo wordt je op de hoogte gehouden van alle vorderingen binnen dit project.

Ook wonen in Parkeiland? Ga naar het woningaanbod
Benieuwd waar jou droomwoning staat? Bekijk de interactieve kavelkaart