Opgeleverd

Verkoop Parkeiland is gestart!

7 september '20

Het is zover: de verkoop van de laatste 5 woningen van Parkeiland is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Heb je alle documenten doorgenomen en je favoriete bouwnummers bepaald? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot donderdag 10 september 17.00 uur. Het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Je voorkeuren doorgeven kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis.

8 van de 13 woningen zijn al verkocht

Een groot gedeelte van de 13 woningen werd vorig jaar al verkocht. Door bezwaar op de vergunning waren wij helaas genoodzaakt om de contracten te ontbinden. Omdat wij nu opnieuw in verkoop gaan hebben alle kopers van vorig jaar de optie gekregen om het eerder gekochte bouwnummer opnieuw te kopen. Hierdoor zullen dit keer 8 van de 13 woningen beschikbaar zijn.

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Je hebt hiervoor tot donderdag 10 september 17.00 uur de tijd.