Opgeleverd

Verkoop Parkeiland is gestart!

10 april '19

Het is zover: de verkoop van de woningen van Parkeiland is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de pagina met de verkoopdocumenten voor onder andere de basis- en optietekeningen, afwerking en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw Mijn Eigen Huis account en geef online je voorkeuren door. Vergeet daarnaast niet om jouw financiële check te uploaden.

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Je hebt hiervoor tot dinsdag 23 april 17.00 uur de tijd.

Informatiebijeenkomst op woensdag 17 april

Heb je nog vragen, kom dan naar de informatiebijeenkomst van Parkeiland. Wij ontvangen je graag op woensdag 17 april tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook zal er voor hypotheekadvies een adviseur van de Rabobank Regio Den Haag aanwezig zijn. De informatieavond vindt plaats bij Restaurant de Sniep in Zoetermeer.